Молодежная конференция в Кишиневе 2014Conferință de tineret la Chișinău 2014

DSC_8732

Mulțumim Domnului pentru organizarea conferinței de tineret în perioada 7-9 martie 2014. La aceasta conferință au participat circa 2000 de tineri din toată Moldova. Sala era complet plină. Unii stăteau în picioare orele întregi.

Motoul acestei conferințe a fost verset biblic din Apocalipsa 3:
11 ” Eu vin curând. Păstrează ce ai, ca nimeni să nu-ți ia cununa.” Vorbitorii la conferință a fost: Marius Cruceru, Valerii Corcevschi, Alexandru Gârbu, Ion Miron și alții. Dumnezeu a lucrat prin ei și puterea Duhului Sfânt a fost simțită în fiecare clipă a închinării.

La fel au fost invitați așa grupuri de laudă ca ”Небо”, ”Бальзам для Души”, Corul Unit al Bisericilor din Nord.

Pe parcursul acestor zile mereu au fost suflete, care primeau pe Domnul Isus Hristos ca Domnul al vieții lor. În special, duminică, a fost un flux de sute de persoane, atinși de Duhul lui Dumnezeu, care își mărturiseau păcatele. Numărul lor a fost așa mare, că organizatorii au fost nevoiți să invite pe toți slujitori din alte localități, ca acei să se roage împreuna cu acești oameni.

La fel la aceasta conferință am participat și noi, tinerii bisericii Emanuel. Ne-a plăcut foarte mult, ne-am reînnoit pocăința și dorim mai tare să-l slujim pe Dumnezeu. Ce era interesant, că băieții de la Emanuel nu au scăpat de biserică nici chiar la Chișinău, pentru că au fost repartizați pentru noapte la biserică Emanuel din Chișinău. Mulțumim Domnului.

Impresiile tinerilor noștri:

Fratele Nicu: ”Mi-a plăcut motoul. La fel mi-au plăcut și predicatorii, în special Vitalii Corcevschi. Tema conferinței cred că este importantă pentru fiecare creștin. Le-aș putea pune nota 9, din cauza problemelor cu mâncare în prima zi. Dar din punct de vedere spiritual un mare 10.

Sora Bulat Tania: ”Era foarte frumos. Atmosfera era mișcătoare. Vedeam că toți se închinau sincer. Mi-au plăcut toți predicatori. Mi-a plăcut tot.

Fratele David Cheptea: ”Spiritul conferinței era mișcător. Mâncare duhovnicească era pregătită foarte bine. M-am bucurat să văd tinerii noi și pe prietenii mei. Mi-a plăcut mult să cânt împreuna cu 2000 de tineri, să înălțăm pe Domnul prin cântări noi, să lăudăm pe Dumnezeu. Am fost foarte bucuros, surprins de tinerii, care ieșea la pocăință. La fel și eu mi-am reînnoit pocăință. Mi-am reîncărcat bateria spirituală pentru mult timp. Doresc să-l slujesc pe Domnul și aștept venirea Lui.

Fratele Arsenie Antoceanu: ”Totul era super!!!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *