Социальная столоваяCantina socială

DSC_9033

Viziunea Bisericii „Emanuel” este sa fim sare si lumina in societatea in care ne-a asezat Dumnezeu. Unul din modurile in care am inteles noi ca putem implini aceasta este sa raspundem la nevoile oamenilor din jurul nostru. Asa ca incepind cu luna Februarie a acestui an 2014, in colaborare cu Misuinea Fara Frontiere care activeaza in tara noastra, am inceput in cadrul Bisericii un proiect numit „Cantina sociala”.

Scopul acestei lucrari este de a oferi in fiecare zi din saptamina o masa calda la ameaza pentru copiii din familii social vulnerabile, sau din familii unde copii sint crescuti de un singur parinte sau de bunici.

Am inceput cu 20 de copii, care zi de zi vin si sint serviti cu mincare calda, iar apoi isi fac temele de la scoala, pregatindu-se pentru a doua zi, si fiind asistati de unii din tinerii Bisericii „Emanuel”.

Viziunea noastra este sa largim acest numar si sa ajungem pina la 100 de copii care sa beneficieze de aceasta masa calda. dar deasemenea viziunea noastra este sa incepem niste cercuri pe interese (sport, lucru de mina, cursuri de limba engleza si altele) in care copii si isi poata dezvolta potentialul si capacitatile lor si sa-si poata forma anumite deprinderi opentru viata.

Dincolo de toate acestea urmarim ca ei sa-l cunoasca pe Domnul Isus Hristos ca si Domn si Mintuitor personal si sa isi dedice vietile lor in slujba Marelui imparat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *