DESPRE TINERI BISERICII EMANUELDESPRE TINERI BISERICII EMANUEL

TBE_vse


„Tineri Bisericii Emanuel” reprezintă comunitatea de tineri din Biserica Emanuel. Ne întâlnim în fiecare Joi pentru a căuta, a descoperi și a trăi împreună vieți autentice în Hristos!

 

„Ci sfințiți în inimile voastre pe Hristos ca Domn. Fiți totdeauna gata sa răspundeți oricui vă cere socoteală de nădejdea care este in voi; dar cu blandețe si teamă” (1 Petru 3:15ru 3:15
English: World English Bible - WEB

15 He said, Bring the mantle that is on you, and hold it; and she held it; and he measured six measures of barley, and laid it on her: and he went into the city.

WP-Bible plugin
)

Despre noi

Lucrarea de tineret a bisericii există pentru a-L glorifica pe Hristos prin formarea de ucenici tineri care sunt ancoraţi în adevărul Scripturii, înţeleg Evanghelia harului lui Hristos, o trăiesc şi o răspândesc mai departe printr-o viaţă radicală de ascultare.

La întâlnirile noastre de tineri eşti binevenit întotdeauna. Dacă ai vârsta între 15 şi 25 de ani şi doreşti să îl cunoşti mai mult pe Dumnezeu şi să descoperi ceea ce a făcut El prin Isus Hristos ca să ne ofere bucuria supremă, te invităm să fii alături de noi. Închinarea, rugăciunea, învăţătura din Biblie sunt preocuparea noastră centrală, dar ne bucurăm şi în taberele de vară şi în diferite activităţi specifice tinerilor.

Ne întâlnim în fiecare joi la Biserica Emanuel de la ora 18:00. Alte activităţi vor fi anunţate pe site și odnoklasniki.

Vizitează-ne

 

LA CE SĂ TE AŞTEPŢI?

Ce se întâmplă când ne întâlnim? Ai întrebări legate de întâlnirile Tinerilor TBE? Cauţi ceva în mod special? Doreşti să-ţi faci prieteni noi? Suntem la dispoziţia ta, gata să-ţi răspundem la orice întrebare. Dacă doreşti să afli mai multe despre noi, contacteaza-ne.

PREDICARE

Noi îl predicăm pe Isus! Chiar dacă vei învăţa ceva despre cum să fii o persoană mai bună, cum să ai o căsătorie mai bună, cum să ai o viaţă mai împlinită – nu asta este central! Pentru că fără Isus, nimic nu are sens. Datorită lui Isus poţi fi o persoană mai bună. Numai Isus îţi poate da o căsătorie mai bună. Şi adevărata împlinire se găseşte numai în Isus. Metoda noastră este să studiem, de obicei, o întreagă carte a Bibliei, verset cu verset, observând cum totul este legat de Isus. De asemenea studiile sunt şi tematice, având în vedere un fir roşu care însă este strâns legat de persoana şi lucrarea lui Isus.

ÎNCHINARE

Muzica este un element central al închinării pe care i-o aducem Domnului Isus. Dumnezeu ne-a binecuvântat cu muzicieni talentaţi care-L iubesc pe Isus şi slujesc în biserică, conducându-ne în închinare. Dar mai mult decât atât, prin muzică ne pregătim inima şi mintea pentru a auzi predicarea Cuvântului lui Dumnezeu şi pentru a răspunde